Sunday, June 29, 2014

1 Julai: Selamat Hari Lahir, Nizar


Terpaksa publish in advance sebab masuk hulu nanti line internet parabola tersangatlah slow. ;')

Tudia nampak ciri-ciri forever alone hinggakan birthday sendiri, sendiri juga lah yang ucap. Hahahaha. Hangpa jangan cakap macam tu, kecik hati kami.

1 Julai. Selamat hari lahir ke 25 nizar. Alhamdulillah Allah panjangkan usia dan alhamdulillah juga di usia ke 25 ni dah banyak benda telah dipelajari. Pengalaman itu mematangkan kita.  Alhamdulillah  Ya Allah, atas nikmat iman, umur, rezeki, dipermudahkan urusan, kasih sayang, kebahagiaan, ketenangan hati dan atas segalanya Ya Allah.

Semoga di usia 25 tahun ni, Mohd Nizar akan menjadi Mohd Nizar yang lebih baik dari sebelumnya. Itu sahaja. InshaAllah amin.

Tanggal 1 Julai juga genaplah setahun aku jadi pendidik di pedalaman bumi kenyalang ni. Syukur setakat ni semuanya berjalan dengan baik dan moga is kekal sehingga lah aku pindah.  Alhamdulillah dah setahun makan gaji, syukur sangat. Masih ingat lagi penat lelah masa menganggur dulu, ganti tuisyen sana sini dan berniaga loli choc.  Kenangan samgat. Hehehe. Semoga dapat bertahan di sini untuk tiga atau empat tahun ke depan.  Amin.

Jadi mari meraikan dua sambutan besar untuk diri ini. Terimalah hadiah yang dibeli daripada diri sendiri untuk diri sendiri. (jangan cakap forever alone. hahaha)











Louis Vuitton James Wallet. :')

Sent from my iPhone

No comments: