Sunday, July 7, 2013

SK Kuala Muput di hatiku

Baru tiga hari kat sekolah, dah di hatiku katanya.

Alhamdulillah, semuanya baik-baik belaka. Ada kawan, ada senior kat sekolah ni. Cikgu-cikgu pun semua ok, mesra. Boleh melawak, ceria ja bilik guru.

Ni aku di Bintulu, saja turun sini nak beli tiket flight balik raya. Alhamdulillah dah settle semua. Aku sampai Penang 3hb 8 pagi, balik ke Sarawak 18hb 8 sampai Bintulu pukul 10  pagi.

Petang ni balik Tatau dah, dah takda line. Huwaaaaaaa.  Jom lah tengok sekolah aku.






2 comments:

mamarnierief said...

....SK Kuala Muput.....banyak kenangan...dulu pun kita orang mencari line dengan mengantung hp...selamat menabur bakti di SK Kuala Muput...

Anonymous said...

alhamdulillah...rumah itu..rindunya..selamat berbakti di sana ya