Saturday, September 1, 2012

PARs beraya sakan!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kan? Sibuk nau kaedahnya sampai tak update blog hampir dua minggu. Sibuk beraya, sibuk pi open house dan tak terkecuali sibuk buat assignment. Boleh? Apa pun, macam mana raya hangpa? Meriah ke tidak? What? Geng PAR? Geng PAR dari raya pertama sampai raya ketujuh, keluar tengah hari balik tengah malam. Haaa meriahuols tak?

Ingatkan nak cerita segala aktiviti raya tapi rasanya macam panjang sangat kot. Kena buat part I, part II bagai, eh macam cieutnizar part II lak. Masa sangat mencemburui kita dear. Ringkasnya, geng PAR beraya dengan tema MERAH MAK NGAH! Masa hari raya first ja tak cukup semua geng, KP bekerja, Abg Eddy balik Melaka dan Che Nein sibuk di rumah.

Lets tengok gambar.

Tadaaa!! Kur ja lari tema. Choy!

PARs + adik tiri yang merangkap photographer.

Photoshoot dari cerah sampai ke senja. Tu pun dah takut kena tarik dengan hantu air. LOL.

Gigih!! 

Photoshoot hari raya first tak cukup geng-geng, so diadakan sekali lagi photoshoot pada hari raya keenam di Kuala Muda, Penaga. Menangis orang kuala tengok geng merah buat photoshoot kat situ.

Lengkap dan saling melengkapi.

p/s: bersambung...

No comments: