Sunday, April 1, 2012

Celebrate birthday tolu Fadhil

Hari Khamis lepas celebrate birthday Padil kat depan rumah sewa aku ni. Semuanya hasil pakatan Farin nak kenakan bf dia sendiri. Katanya dia tak pernah celebrate baling tepung kat Padil, asyik wish je kan, bosan. So tahun ni pun tahun terakhir as a student, jom bagi kenangan kaw-kaw kat Padil. Keh keh keh.

Dari minggu lepas lagi dah rancang. Mulanya nak set tempat di R&R Bagan Ajam tapi rasanya jauh sangat, dah la busy dengan RPH. Nak buat depan rumah farin lak takut kang ustaz-ustaz cakap apa pulak. So rumah sewa aku ni pula dikatakan sangat strategik. Dah la paling hujung so tak ganggu orang kampung, jiran sebelah pun tengah renovate rumah, so tolu-tolu boleh menyorok kat rumah tu dulu sebelum nak baling tepung.





Malas nak cerita panjang, party ni memang best!!! Happening gila. Lepas mandi tepung, terus pi kedai makan. Tetap pakai baju yang penuh dengan tepung tu. Hik.

p/s: tengok video kat bawah ni, Azhari paling jahat. Sebesen tepung dia baling kat padil. Hahahaha.


1 comment:

Cikgu Fikri said...

smlm jiran bilik sy plak besday dia gak..
kena jirus dgn air ludah+air rokok+air sabun sebaldi..
kesian dia.. dh baaru lps mandi..
huhuhu :)