Thursday, March 8, 2012

Makan malam dengan TOLUs

Hilang segala stress praktikum, AR dan segala masalah bila dapat berjumpa dengan tolus. Memang rindu sangat dah, hampir dua bulan tak jumpa each other. Tadi boleh makan malam kejap dengan tolu, rasa hilang semua tekanan. Boleh ketawa besar, lama rasanya tak ketawa besar, gelak ramai-ramai macam tadi.





Tadi juga sempat aku beli kek yang ado ja untuk Farin sempena birthday dia 5 Mac lepas. Cadangnya nak beli coklat Cadbury ja, singgah kedai tepi jalan tup tup kedai tu tak jual cadbury. Sedih sungguh kedai tu. Hehehe. Nasib baik berdekatan dengan kedai tu ada kedai kek. :)

Sambil makan-makan, sambil bincang pasal TOLU's BIG DAY! Dah last year kan, masing-masing nak eratkan lagi ukhuwah, nak cipta memori terindah sebagai kenang-kenangan zaman study. Huhuhu. Dah set everything nanti, baru aku cerita apakah tolu's big day tu. Sukaaaaaa!!! :)

p/s: tolu, aku sayang hangpa. hangpa tau dak? hehehe