Sunday, June 26, 2011

Kedai Alat Bantu Mengajar

Praktikum lagi seminggu ja lagi. Kena buat persiapan awal-awal. Semalam/kelmarin aku pi Penang (belah pulau) semata-mata nak beli alat bantu mengajar (ABM). Sem lepas pun aku beli kat kedai ni jugak. Murah murah, puas hati beli kat kedai ni.

Senang ja nak cari kedai ni. Dekat ja dari jetty feri belah pulau ni. Just cari jalan GAT LEBUH GEREJA or LEBUH GEREJA. First time aku nak pi kedai ni masa sem lepas, aku GPS ja guna BB. Hehehe. Pantas dan efisien. Oh lupa nak bagitau, nama kedai ni Phoenix Printers bersebelahan dengan Old Town White Coffee.






Puas hati beli belah, rabak poket. Huhu. Elaun cepatlah masukkkkk! Cikgu-cikgu boleh mai kedai ni. Macam-macam bentuk flash card ada jual di sini. Harga pun murah saja. Lepas ni boleh buat ABM tak ingat. :)

1 comment:

Anonymous said...

Assalam...nak tnya, ada tak simpan no.tfon kdai ni..klu ada leh pass kat saya... tQ