Saturday, December 4, 2010

Mini Reunion Hostel DOB 0206

Rabu lepas (hari nih dah Sabtu kan), ya hampun selalu bersiaran lambat ja kan. Ok sambung balik, Rabu lepas ada mini reunion dengan bestie aku, budak-budak hostel SMKDOB 02-06. Mini reunion sebab this one ala ala pre-reunion, kononnya nak jumpa bincang-bincang je dulu. Esok baru reunion yang betul-betul bukan olok-olok lagi di somewhere in Batu Feringgi.

Even yang nih hanya lah mini tapi kecoh dan meriahnya macam yang ni lah reunion yang betul. Hehehe. Aktivitinya makan-makan dulu, tengok wayang Ngangkung, main boling dan sesi photoshoot di rawat dan rehat Bagan Ajam yang juga dikenali sebagai BOR.

makan-makan time!!

 tu diaahhh. 'ustazah' berposing sakan. hehehe

perosak gambaq. caitt!! hehehe


masing-masing dengan pose tak nak kalah

Actually ni sikit ja sebab yang lain-lain ada yang tengah bekerja, praktikal, sedang menjawab exam. Huhu. Kalau ramai mesti lagi meriah. Nasib baik esok meriahhhhsssss....!! InsyaAllah. Lama tak jumpa dan kumpul macam nih. Masing-masing sibuk. Di kesempatan cuti yang ada nih, jom kita berjumpa dan gosip macam kita dok gosip masa prep dulu-dulu. Masa prep dulu tak boleh rancak gosip sangat, sat lagi ada la warden mai ronda. Huhuhu.

p/s: Batu Feringgi, wait for us......!!!

No comments: