Wednesday, December 8, 2010

Dinner MPMPP



Jumaat lepas aku ada bagitau pasal Majlis Himpunan Mahasiswa Pulau Pinang kan. Dinner kat Dewan Millenium Kepala Batas tu. Mestilah aku pi takkan la promosi bagai nak rak kan kat blog nih tapi pi nya yang ado? Kena cepat sikit nih. Kena kejar masa nih sebab sat lagi nak keluar date tengok wayang dengan bestie. Rapunzel 3D ke Narnia 3D?

Tengok gambar je lah. 

Mai lewat 30 minit ada hati nak bergambar lagi. Hehehe.
 Banyak lagi kerusi dan meja kosong. Huhuhu.

YB Dato Mansor beramah mesra dengan semua mahasiswa.


Dalam gambar: Ikan siakap, udang galah katanya, ayam masak merah, kuah dalca, acar nanas, nasi hujan panas, air sirap.
Tiada dalam gambar: Bebola ayam, pasembor, satay, nasi himpit kuah kacang dan ais krim cornetto seringgit yer bukan dua ringgit setengah.

Walaupun sedang makan tak ingat, tetap berhenti dulu untuk menghormati orang yang snap gambar. 


Overall, awesome. Makan free je kan bukan kena bayar apa pun. Thanks a lot to MPMPP. ;))