Saturday, January 2, 2010

Sentimental Value

Kejadian nih berlaku pada awal pagi 1 Januari 2010 di mana masa ini aku dan geng-geng aku singgah di suatu tempat.

Aku tak nak perincikan apa yang berlaku...tak berlaku apa pun!!

Yang menariknya, aku ada simpankan sesuatu untuk dijadikan sebagai sentimental value apabila aku kenangkan peristiwa ini pada masa akan datang.

Nak tahu apa yang aku simpan?

TISU

Biarlah orang cakap, kenapa laa dia nih simpan tisu murah nih?? Why why why?? Hua3

Biarlah.. mulut orang bukan boleh nak tutup kan? Yang penting, bagi aku, nanti pada masa akan datang, aku sendiri mungkin akan tersenyum atau ketawa apabila melihat tisu nih!! :)

1 Januari 2009
Hot & Cold dalam kenangan


Untuk make sure tisu ni takkan hilang, aku simpan tisu nih dalam fail sijil-sijil aku! Ya, mesti selamat dalam file nih!!


Dan aku letak tisu tu di celah sijil yang aku dapat ketika menyertai Seminar dan Teknik Menjawab Soalan SPM Pelajar Asrama Aliran Sains Tahun 2006 di Sekolah Menengah Teknik Seberang Perai.

Semuanya mempunyai kaitan.. ahahaha


Mudahan aku akan terkenangkan peristiwa nih tatkala aku bukak balik may be in 2020!!